Els nens i nenes de Súria amb l’energia

Comissió d’Escoles Verdes de Súria

suria2Enguany les escoles de Súria hem treballat de diferents maneres l’energia. L’objectiu de l’activitat ha estat conèixer els diferents tipus d’energia que ens arriben al nostre municipi i fer activitats d’experimentació.
Any rere any, mestres de la Comissió d’Escoles Verdes de cada escola, ens reunim habitualment per programar el treball que es portarà a terme durant el curs escolar. Enguany s’ha treballat el projecte L’ENERGIA QUE MOU SÚRIA.

suria1Els nens i nenes d’educació infantil i cicle inicial, a través de jocs i tallers, han experimentat els canvis i les transformacions dels diferents materials per tal de transformar o crear energia. Les energies que s’han treballat han estat, l’energia hidràulica, l’eòlica i la solar.

Els alumnes més grans (cicle mitjà i superior) han pogut descobrir, per mitjà d’un itinerari, les energies que trobem en diferents indrets del nostre poble.

També hem pogut gaudir d’unes activitats conjuntes, els més petits vam anar a veure un teatre del “Super R” i els grans varen fer uns tallers d’experimentació.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Número 05 - juny 2013 i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.