Maig 2014 editorial

Ens complau presentar-vos el sisè número d’edubages, la revista electrònica del Centre de Recursos Pedagògics del Bages. Seguint la voluntat de divulgar experiències didàctiques i aportar elements de reflexió sobre la tasca docent,  incloem en aquest número un recull de cinc aportacions que plantegen projectes molt interessants. Des de l’Escola Muntanya del Drac de Manresa ens expliquen la seva experiència de treball en grups interactius a les àrees de llengua i matemàtiques, l’Institut Escola Ramona Calvet de Castellterçol ens explica la seva participació en el projecte d’Aprenentatge Servei, en concret el projecte de Fotografia al Castell, l’Institut Migmón de Súria ens exposa el seu projecte d’utilització de l’anglès en diferents àrees del currículum (PILE), seguint la metodologia AICLE, des de l’Institut Gerbert d’Aurillac de Sant Fruitós ens expliquen la introducció del francès en un currículum mixt que possibilita l’obtenció simultània de dos títols: Batxiller i Diplôme du Baccalauréat General, i finalment l’Institut Castellet de Sant Vicenç de Castellet ens exposa la seva experiència de l’hora de lectura.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Número 06 -maig 2014 i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Maig 2014 editorial

  1. admin diu:

    Hola,
    Moltes gràcies per continuar enviant el butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *